Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž, který nemluví dobře česky, dal ženě nůž na krk a okradl ji

Nepříjemný zážitek má za sebou šestatřicetiletá žena z Vyškovska, kterou si vyhlédl neznámý muž. V Rousínově zatáhl svou oběť do postranní uličky, přiložil jí nuž na krk a sebral peněženku. Po pachateli aktuálně pátrají jihomoravští policisté a žádají o pomoc veřejnost.

K napadení došlo 19. července kolem poledne v rousínovské ulici V Sídlišti. Policisté o případu informovali nyní. Agresor, který nemluví dobře česky a má přízvuk, odtáhl ženu do postranní uličky vedoucí ke kolejím a začal vyhrožovat ostrým předmět. Nakonec jí sebral peněženku s více než šesti tisíc korunami. Na místo ihned po ataku spěchali policisté. Jenže neměli štěstí a útočníka zatím nenašli.

Z místa utekl směrem k ulici V Sídlišti. Policisté ihned rozjeli pátrací akci včetně nasazení psovoda, ale muže se dohledat nepodařilo,“ popsala policejní mluvčí Petra Ledabylová.

Kriminalisté nyní prosí o pomoc veřejnost. Kdo má nějaké informace, má volat linku 158. „Útočník by měl být asi 175 cm vysoký, normální postavy. Vlasy měl střižené velmi nakrátko, zřejmě strojkem. Na obličeji měl černou roušku a tmavé sluneční brýle, oblečený byl v šedém tričku,“ dodala Ledabylová.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Rousínov, Policie, Pátrání, Napadení, Krádež, okres Vyškov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To se nám tu hnízdí hezká VERBEŠ - když čtu tenhle článek, tak se mi ježí chlupy na celém těle - VYPRAT A VYHÁZET TAKOVÉ BEZZEMKY Z NAŠÍ VLASTI A ZAJISTIT KRIMINÁL V JEJICH ZEMI, ABYCHOM JE NEMUSELI KRMIT Z NAŠICH DANÍ BANDU JEDNU KRIMINÁLNICKOU!!!!!!!

Sobota, 30. července 2022, 05:48Odpovědět

Muž, který nemluví dobře česky, dal ženě nůž pod krk a okradl ji  |  Vyškovsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.