Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vyškovští vodohospodáři mají nové sídlo. Uvelebí se v moderních kancelářích i snadněji zaparkují

Vyškovské vodárny si pořídily nové a reprezentativní sídlo. Firma dokončila několikaměsíční modernizaci provozního a správního areálu, jehož součástí garáže, sklady a správní centrum. Na zákazníky čeká nové parkoviště. Investice vyšla na bezmála 120 milionů.

„Nové řešení oddělilo vnitřní a veřejné části a zásadně zlepšilo prostředí pro zákazníky a poskytované obchodní a technické služby. Velmi ho oceňují i naši zaměstnanci, kteří zde našli pracovní zázemí odpovídající současné době,“ uvedl Jiří Piňos, ředitel Vodovodů a kanalizací Vyškov.

Modernizace začala před dvěma roky v létě demolicí původních garáží, skladů i administrativní budovy. Objekty ze sedmdesátých let totiž nevyhovovaly současným potřebám. Místo nich společnost vybudovala nové sklady, garáže a správní a obchodní centrum, které je dominantou areálu. Nechybí ani parkoviště pro zákazníky. 

Podle jednatele stavební firmy Jaromíra Baláže je projekt speciální především budovami z pohledového železobetonu, do nichž mají možnost nášvětvníci náhlednout přes velké skleněné plochy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Swietelsky stavební

Štítky Vyškov, vodárny, rekonstrukce, kanceláře, garáž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyškovští vodohospodáři mají nové sídlo. Uvelebí se v moderních kancelářích i snadněji zaparkují  |  Vyškovsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.