Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

My chceme cirkusovou show, zuří lidé v Hodoníně, kteří si nakoupili lístky na neexistující představení

Vlna nevole a frustrace se prohnala jihomoravským Hodonínem, kde se lidé těšili na velkolepé cirkusové představení. Na show nakoupili u stánku před radnicí lístky. Jenže komedianti, artisti ani sloni do města nedorazili. Místo uměleckého zážitku se tak podvedení potkali s policisty, kteří případ řeší.

Představení maskovaných herců melo odstartovat o víkendu. Původně nic nenasvědčovalo tomu, že se cirkus neodehraje. Vstupenky cirkusáci prodávali přímo na Masarykově náměstí před radnicí. Lístky, jež vycházely na dvě stě korun, si nakoupily desítky lidí. Jenže nikdo z nakupujících netušil, že žádný principál se svou družinou do Legionářské ulice nedorazí. Netrvalo dlouho a naštvaní Hodonínští, kteří sdíleli své zkušenosti na Facebooku, se obrátili policii.

Případem se zabývají hodonínští policisté, zjišťují rozsah způsobené škody, a dle těchto informací budou případ řešit buď jako přestupkové jednání nebo při vyšší způsobené škodě jako trestný čin, popsal mluvčí policistů David Chaloupka

Policisté zároveň mají na podvedené prosbu. Chtějí, aby se jim všichni ozvali nebo sami přišli na stanici. Není totiž jasné, kolik poškozených ve skutečnosti je. „Přijít můžete osobně na policejní oddělení v Hodoníně nebo volat na telefon 974 633 470,“ dodal Chaloupka.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Hodonín, Cirkus, Představení, Podvod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

My chceme cirkusovou show, zuří lidé v Hodoníně, kteří si nakoupili na neexistující představení  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.