Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Ve westernovém městečku vítá návštěvníky ajťák převlečený za vězně

Na návštěvníky Westernového městečka v Boskovicích čeká novinka. Do tamní cely se nastěhoval Špinavý Jack, falešný hráč karet, zloděj dobytka a odpůrce osobní hygieny. Padouch, který se místo oprátky dočkal posezení v chládku, bude turisty vítat do konce letní sezony.

Za postavou podvodníka, který svou přezdívku získal kvůli nemytým nohám, se skrývá Michal, jenž je odborníkem v oblasti informačních technologií. Získanou roli vězně v městečku si pochvaluje. „Vyměnil jsem kancelář, kde celé dny vysedávám u počítače, za celu a nelituji. Je to příjemný letní odpočinek. Návštěvníci mi navíc často přinesou pivo, limonádu nebo domácí řízky,“ svěřil se informatik. 

Jako lump v pruhovaném mundúru netráví Michal celý den jen lelkováním v cele. Po ránu kope odvodňovací strouhy pod přísným dohledem šerifa a nemine ho ani povinné mytí nohou nebo louskání knížek.

„Chtěli jsme dětem ukázat, že spravedlnost dostihne každého a že po každém zločinu následuje trest. Jack proto ratolestem návštěvníků předčítá indiánské pohádky, ze kterých se nemají poučit jen ti nejmenší, ale i on sám,“ uvedl majitel zábavního parku Luboš Jerry Procházka

Špinavý Jack a jeho kobka nejsou jedinou novinkou, kterou zaměstnanci areálu přichystali u příležitosti třicátého výročí od vzniku městečka. Hosty zabaví také expozice orlů a ptačích dravců, obří parní stroj nebo dětská hra Sedm statečných.



 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Westernové městečko Boskovice

Štítky Westernové městečko, Boskovice, park, letní sezóna, zloděj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Možná nemuseli shánět borca od počítačů, stačilo by zajet do Prahy do Dopravního podniku a měli by jistě víc lidí z kanceláře na pobavení dětí i dospělích.

Středa, 10. srpna 2022, 14:31Odpovědět

Ve westernovém městečku vítá návštěvníky ajťák převlečený za vězně  |  Blanensko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.