Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Basketbalistka Stejskalová se po deseti letech vrací do KP Brno

Velkou posilu hlásí před blížící se basketbalovou sezonou brněnské Královo Pole. Po deseti letech jeho dres opět oblékne bývalá klubová opora a dlouholetá úspěšná reprezentantka Michaela Stejskalová-Zrůstová.

Z Brna odešla v roce 2011 a od té doby prošla kádrem nejen USK Praha, ale i brněnského konkurenta Imos Žabovřesky, španělskými týmy Gran Canaria a Estudiantes Madrid, polským Enea Poznaň, francouzským Nantes Rezé a italským celkem Pellacanestro Turín. Jejím posledním zahraničním klubem byl lucemburský Basket Esch.

Ve své pestré kariéře získala Stejskalová čtyři tituly mistryně republiky, v reprezentačním dresu vybojovala sedmé místo na OH v Londýně a čtvrté na ME 2011 v Polsku.

„Jsem rád, že vedle Kateřiny Zohnové získáváme další úspěšnou českou hráčku, která by měla svoje zkušenosti předávat našemu mladému kolektivu,“ řekl k příchodu čtyřiatřicetileté Stejskalové generální manažer KP Brno Richard Foltýn.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto KP Brno

Štítky Sport, basketbal, ženy, Brno, Stejskalová, VK Královo Pole, Královo Pole, CB Estudiantes, USK Praha, Kateřina Zohnová, Polsko, Londýn, Turín, Nantes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Basketbalistka Stejskalová se po deseti letech vrací do KP Brno  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.