Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kometu čeká hokejový svátek. Na fotbalovém stadionu v Bratislavě se utká s Třincem

Hokejové Brno čeká po sedmi letech zápas pod širým nebem. Kometa sehraje v lednu zápas na fotbalovém stadionu v Bratislavě, kde místní Slovan oslaví sto let od vzniku klubu. Soupeřem Brňanů bude Třinec. Utkání, jež bude součástí extraligy, oficiálně potvrdili slovenští pořadatelé.

Hokejové Brno se představí na venkovním zápase poprvé od roku 2016, kdy se v moravské metropoli uskutečnily za Lužánkami zápasy Plzní a Spartou. V Bratislavě na Tehelném poli, kde se nachází národní stadion s kapacitou přes dvacet tisíc diváků, se utkají oba přední celky extraligy 13. ledna  při oslavách sta let bratislavského Slovanu. Pořadatelé si od zápasu slibují, že přitáhne pozornost slovenských a českých fanoušků. Fandové totiž díky dostupné vzdálenosti hlavního města Slovenska mají možnost přicestovat v hojném počtu. 

„V Třinci máme momentálně zhruba polovinu slovenského národního týmu. V Kometě hráli a stále působí mnozí slovenští hráči," sdělil Marián Bezák, hlavní koordinátor akce, která vyvrcholí v neděli zápasem Slovanu proti Košicím. 

Všechny zápasy se hrají o extraligové body. Zážitek diváků podpoří i fakt, že si užijí hru bez reklam na ledové ploše. Pouze ve středovém kruhu bude logo Kaufland Winter Games a dva znaky Slovanu. „Pro diváky to bude výborné, protože díky tomu uvidí puk z větší vzdálenosti,“  dodal bývalý hokejista Bezák.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Kometa, Brno, Bratislava, Třinec, Extraliha, HC Slovan Bratislava, hokej, HC Oceláři Třinec, HC Kometa Brno, fotbalový stadion, HC Sparta Praha, HC Škoda Plzeň, Slovensko, Kaufland

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kometu čeká hokejový svátek. Na fotbalovém stadionu v Bratislavě se utká s Třincem  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.