Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Kometa posiluje defenzivu. Z Karlových Varů přichází Doudera

Hokejisté brněnské Komety hlásí další změnu v kádru. Tým koučů Kalouse a Zábranského doplní obránce Lukáš Doudera, který na jih Moravy přichází z Karlových Varů. Čtyřiadvacetiletý hokejista se zkušenostmi z mládežnických reprezentací bude působit v Brně na hostování do konce sezony.

Kladenský odchovanec zamířil do Brna včera, kde už společně s týmem absolvoval novoroční trénink a zároveň přípravu na úterní utkání na ledě pražské Sparty. Obránce přišel na jih Moravy na hostování do konce letošní sezony, vyřízeny má navíc střídavé starty do prvoligové Třebíče, kde už působil v úvodu aktuálního ročníku.

Jsem rád za takovou příležitost zahrát si v Kometě, těším se až obléknu brněnský dres," popsal po prvním tréninku své pocity Lukáš Doudera na klubovém webu.

Doudera v nejvyšší soutěži prozatím naskočil do 209 zápasů, ve kterých získal pětadvacet bodů (6+19). Typologicky defenzivně laděný bek naskakoval za Třinec, Litvínov, Vítkovice a naposledy Karlovy Vary. V případě, že nebude mít bek v moravské metropoli zápasové vytížení a Kometa získá v přestupovém období další posily do obranných řad, může mladý obránce dohrát sezonu v dresu karlovarské Energie.

Bek je součástí větší výměny mezi oběma kluby. Do Brna zamířil na hostování karlovarský útočník Otakar Šik, opačným směrem pak na přestup obránce Dalimil Mikyska, který se tak do Karlových Varů vrátil už potřetí, tentokrát už však natrvalo.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hokejkv

Štítky Kometa, Extraliga, Karlovy Vary, Brno, HC Energie Karlovy Vary, Lukáš Doudera, HC Kometa Brno, Morava, HC Sparta Praha, SK Horácká Slavia Třebíč, HC Oceláři Třinec, HC Verva Litvínov, HC Vítkovice Ridera, Dalimil Mikyska

Komentáře

Článek má zakázané vkládání komentářů.

Kometa posiluje defenzivu. Z Karlových Varů přichází Doudera  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.