Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Znojmo na led proti Fehérváru nenastoupí. Utkání se odkládá kvůli lékařským opatřením

Znojemští hokejisté měli dnes odpoledne odehrát první zápas nového roku. Utkání 34. kola mezinárodní ligy ICE Hockey League mezi Orly a Fehérvárem se ale neuskuteční. Podle informací zveřejněných znojemským klubem jsou na vině lékařská opatření na straně maďarského soupeře.

Klání ve znojemské Nevoga aréně mělo podle původních plánů odstartovat dnes v 17:30. „Utkání je přesunuto na pozdější termín, který bude upřesněn v následujících dnech," uvedl dnes klub Tesla Orli Znojmo s tím, že o přesném datu bude informovat na svých webových stránkách. Zápas se kvůli lékařským opatřením odloží stejně jako utkání dalších týmů ICE Hockey League. Dnes proti sobě ze stejného důvodu nenastoupí Lublaň s Bolzanem, Klagenfurt s Linzem ani Dornbirn s Innsbruckem.

Nejbližší utkání čeká Orly ve čtvrtek 6. ledna v 18:30 proti Vídni. Znojemští hokejisté se do ICE Hockey League, která je nejvyšší profesionální hokejovou ligou v Rakousku, vrátili po roční pauze. V lize se na ledě střetávají nejen s rakouskými soupeři, ale také se zástupci Slovenska, Itálie, Maďarska či Slovinska.

Ohodnoť článek

Foto HC Tesla Orli Znojmo

Štítky sport, zápas, utkání, odložení, Orli Znojmo, Lublaň, Rakousko, Vídeň, Itálie, Innsbruck, Klagenfurt am Wörthersee, Slovensko, Maďarsko, Slovinsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Znojmo na led proti Fehérváru nenastoupí. Utkání se odkládá kvůli lékařským opatřením  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.