Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kometa posiluje obranu. Přichází urostlý Kanaďan Transey

Hokejová Kometa zpevňuje defenzivu. Do kádru přivedla urostlého kanadského obránce Kevina Tanseyho. 193 centimetrů vysoký a 102 kilogramů vážící bek přichází na jih Moravy ze slovenských Košic, kde si ve dvaceti zápasech připsal na konto třináct bodů a byl nejproduktivnějším obráncem týmu.

Osmadvacetiletý Kanaďan strávil většinu své dosavadní kariéry v zámořských soutěžích (NCAA, ECHL, AHL), odkud se v roce 2019 přestěhoval do Evropy. Vyzkoušel si angažmá ve Znojmě, Innsbrucku a naposledy v Košicích, odkud k nelibosti fanoušků odešel. V týmu pátého celku slovenské nejvyšší soutěže byl nejproduktivnějším bekem, když posbíral ve dvaceti zápasech zapsal devět branek a čtyři asistence.

Kevin je důrazný fyzický obránce, který umí přitvrdit hru, ale zároveň dokáže podpořit ofenzivu a být produktivní. Počítáme zároveň s jeho velkým vytížením při hře v oslabení,“ popsal na klubovém webu hlavní kouč Komety Jiří Kalous, který doufá, že nová posila zlepší hru modrobílých nejen defenzivní, ale také ofenzivní činnosti.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hc.košice

Štítky Kometa, Posila, Extraliga, Brno, Košice, Morava, National Collegiate Athletic Association, American Hockey League, ECHL, Orli Znojmo, Evropa, HC Kometa Brno, Jiří Kalous, Innsbruck

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kometa posiluje obranu. Přichází urostlý Kanaďan Transey  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.