Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zbrojovka si pojistila odchovance Šurala. Kopat za Brno bude do roku 2025

Fotbalisté brněnské Zbrojovky si pojistili služby obránce Jakuba Šurala. Šestadvacetiletý stoper se upsal aktuálně devátému celku ligy na další dva roky. Šural je odchovancem klubu a doposud v žádném jiném ligovém týmu nenastupoval.

Brněnský stoper  je služebně nejstarším hráčem Zbrojovky, za kterou nastupoval v první i druhé lize. Nyní se obě strany domluvily na pokračování spolupráce až do léta roku 2025. „V Brně jsem spokojený a jsem tu doma, takže rozhodování netrvalo dlouho. Objevily se i nějaké další možnosti, ale ve Zbrojovce jsem si za ty roky vybudoval nějakou pozici na hřišti i v kabině a jsem rád, že jsme se takto rychle dokázali domluvit," řekl Šural po podpisu.

Šural, jemuž před čtyřmi lety tragicky zemřel bratr Josef při angažmá v Turecku, poprvé debutoval za Zbrojovku v lize před osmi lety proti Plzni. Celkem má na kontě 72 zápasů v nejvyšší soutěži, dalších 47 utkání přidal ve druhé lize. V kariéře si připsal i dvě ligové branky. Naposledy se prosadil na podzim proti Liberci. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FCZ Brno

Štítky Brno, Zbrojovka, Šural, Podpis, Smlouvy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbrojovka si pojistila odchovance Šurala. Kopat za Brno bude do roku 2025  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.