Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fotbalová Zbrojovka lovila v Liberci, přichází záložník Jakub Nečas

Fotbalová Zbrojovka hlásí před jarní částí ligy zvučnou posilu. Kádr aktuálního lídra druhé ligy rozšířil šestadvacetiletý záložník Jakub Nečas, jenž do klubu přichází na přestup z prvoligového Liberce. Jedná se o druhou posilu, kterou v nedávné době Zbrojovka představila.

Odchovanec pražské Sparty má bohaté ligové zkušenosti. V nejvyšší soutěži odehrál 113 zápasů, v nichž vstřelil 7 branek. Někdejší mládežnický reprezentant dříve oblékal dres Mladé Boleslavi, Bohemians a naposledy Liberce, ve kterém ale nedostával v poslední době dostatek příležitostí. Do zápasů v letošní sezoně zpravidla naskakoval jako střídající hráč.

Nyní se někdejší reprezentant vysoký 174 centimetrů zapojil do kádru Brna, které usiluje o návrat do první ligy. Trenér Dostálek může nového hráče nasadit hned zítra v přípravném zápase s Vyškovem. Dnes si odbyl rychlonohý krajní záložník v Králově Poli první trénink, na němž nechyběla ani další nová akvizice moravského klubu, jímž je brankář Jakub Šiman. Ten přišel do Brna minulý týden na hostování z Příbrami.  

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Zbrojovka, Liberec, Posila, Brno, FC Slovan Liberec, Jakub Nečas, FC Zbrojovka Brno, fotbal, AC Sparta Praha, FK Mladá Boleslav, Bohemians 1905, 1. FK Příbram, Jakub Šiman, Vyškov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalová Zbrojovka lovila v Liberci, přichází záložník Jakub Nečas  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.