Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zbrojovka změří síly se Slavií, favorita touží zaskočit

Brněnská Zbrojovka má před sebou po reprezentační přestávce mimořádně obtížný úkol, obrat v neděli od 18:30 o body pražskou Slavii, která je suverénním lídrem ligové tabulky. Brnu se podařilo Pražany zaskočit na podzim, když z pražského Edenu přivezli bod za remízu 1:1. Na výkon z Prahy by Brňané rádi navázali také v domácím utkání.

Brněnský trenér Richard Dostálek si před duelem velmi dobře uvědomuje sílu Pražanů, kteří ligu vedou o 16 bodů.

Když hrajete proti takovému týmu a chcete uspět, musí se sejít opravdu všechno. To se nám na podzim povedlo. Uvidíme, zda se to podaří dvakrát během jedné sezóny, ale jsme odhodlaní pro to udělat maximum. Hrát proti Slavii je velká motivace. Hráči se těší, nechci samozřejmě mluvit za ně, ale je to jeden z nejkvalitnějších a nejtěžších zápasů,“ uvedl kouč Zbrojovky. 

Do sestavy nemůže Dostálek v neděli nasadit záložníka Ondřeje Vaňka a stopera Jakuba Šurala. Oba nejsou po zranění fit. Naopak do střetnutí může zasáhnout Gajić, Čermák nebo brankář Berkovec.

Ve vzájemných zápasech mají navrch slávisté. Naposledy Brno porazilo sešívané v roce 2015. Vítěznou branku vstřelil Michal Škoda.

Ohodnoť článek

Štítky Zbrojovka, Fotbal, Slavia, Kopaná, SK Slavia Praha, FC Zbrojovka Brno, Brno, Stadion Eden, Richard Dostálek, Ondřej Vaněk, Jakub Šural, Michal Škoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbrojovka změří síly se Slavií, favorita touží zaskočit  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.