Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Brně oživovali na rušné křižovatce důchodce. Motorista zkolaboval a způsobil nehodu

Svědky velkého dramatu byli lidé v brněnské Jedovnické ulici, kde havaroval motorista. Seniora za volantem postihl kolaps a způsobil nehodu u rušné křižovatky. Řidiči zjistili, že důchodce není v dobré kondici a rychle volali záchranku a policisty, kteří motoristu oživovali přímo na silnici.

Drama se odehrálo ve čtvrtek ráno na rušné dopravní tepně v městské části Líšeň. Při dopravní špičce zničeho nic narazil do stojícího automobilu řidič vozu značky Škoda. K případu se jako první dostali policisté, kteří zjistili, že motoristu postihla zdravotnicí indispozice.  

Po příjezdu na místo muži zákona z vozu vyprostili staršího řidiče bez známek života a začali s okamžitou resuscitací. Ve spolupráci se zdravotníky, kteří přijeli vzápětí, se podařilo u muže obnovit základní životní funkce. Díky tomu mohl být ve vážném stavu převezen do nemocnice, kde boj o jeho život převzali lékaři,“ uvedl mluvčí policistů Petr Vala

Událost stále vyšetřují policisté. Podle dosavadních poznatků byla příčinou nehody právě náhlá slabost řidiče. O současném zdravotnímu stavu řidiče dále neinformovali.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Důchodce, Řidič, Resuscitace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vítězslav Žurek

Kolik měl řidič dávek vakcíny proti Covid se nikdo neptá? Kolik očkovaných sportovců náhle zkolabovalo přímo při zápase a kolik pilotů mělo srdeční problém a museli přestat létat?

Neděle, 2. dubna 2023, 15:24Odpovědět

V Brně oživovali na rušné křižovatce důchodce. Motorista zkolaboval a způsobil nehodu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.