Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž v Brně agresivně útočil na parkovišti před obchoďákem

Tvrdou dohru měla slovní šarvátka mezi dvěma muži v Brně. Ke konfliktu, který skončil vážným poraněním, došlo před obchodním domem v městské části Bohunice. Neznámý agresor napadl před supermarketem mladíka. Policie po muži podezřelém z ublížení na zdraví zatím marně pátrá.

Incident se odehrál na parkovišti před obchodem s potravinami. Devatenáctiletého muže nejprve slovně napadl jeden ze zákazníků. Spor, jehož důvod je zatím neznámý, se rychle proměnil ve fyzický atak. „Pachatel mladíka napadl jedním úderem do obličeje. Tím mu způsobil vážnější poranění, které si nakonec vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici s následnou pracovní neschopností," popsal mluvčí policistů Petr Vala.

Případ, o kterém policie informovala dnes, se odehrál na začátku března. Policisté zveřejnili část kamerového záznamu. Na nahrávce vychází z obchodu sportovně oblečený muž, který je podle Valy klíčový pro objasnění případu. „Jestliže důležitého svědka na záznamu poznáváte, volejte tísňovou linku 158," uvedl mluvčí.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, napadení, útok, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně agresivně útočil na parkovišti před obchoďákem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.