Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

V brněnské nemocnici řádil opilý pacient. Křičel a chtěl útočit

Perné chvíle zažili s jedním z pacientů jihomoravští záchranáři. Vyjížděli k člověku, který u brněnského hlavního nádraží upadl a poranil si hlavu. Alkoholem posilněný muž ale pomoc záchranných složek neocenil, a v nemocnici chtěl dokonce útočit na přivolané strážníky.

Agresivně se začal čtyřiapadesátiletý pacient chovat už ve chvíli, kdy jej začala osádka sanitky ošetřovat. Na pomoc si proto zdravotníci přivolali městské policisty. Při převozu do nemocnice si pak všichni přítomní vyslechli vulgární nadávky. „Agrese se ještě zvýšila s příjezdem do zdravotnického zařízení. Strážníci muže opakovaně vyzvali, aby s urážkami přestal, a choval se slušně. Když se na ně ale zničehonic pokusil zaútočit, neměli jinou možnost než ho spoutat," popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Protože byl nezvladatelný pacient silně opilý, rozhodl ošetřující lékař o převozu na záchytku. „Po vystřízlivění ho čeká správní řízení, kde se budou podezřením z neuposlechnutí výzvy úřední osoby a jejím znevážení zabývat úředníci," řekla Skřivánková.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS JMK

Štítky zdravotnictví, záchranáři, útok, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kateřina Slavíčková

Další ožrala co nezvládl chůzi. Měli ho tam nechat ležet a né mu ještě pomáhat. Proč? Za co? Jsou potřebnější co potřebuji nutně pomoc,a né zachraňovat jednu vypitou trosku.

Čtvrtek, 30. března 2023, 05:24Odpovědět

Marie Glanczová

takové ožralce nechat svému osudu....

Úterý, 28. března 2023, 11:27Odpovědět

V brněnské nemocnici řádil opilý pacient. Křičel a chtěl útočit  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.