Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Strážníci z Brna se dobývali na záchody v jídelně. Byla tam žena s batohem

Nekalý plán napadl při obědě ženu z moravské metropole. Kromě občerstvení se rozhodla z jídelny, kde trávila odpoledne, odnést i batoh opodál sedící dívky. Protože ukradený ruksak neměla ve stravovacím zařízení kde ukrýt, vydala se s lupem rovnou na toalety. Zlodějka ale netušila, že ji při činu zachytily kamery.

Batoh s cenným obsahem si v bohunické jídelně vyhlídla devětadvacetiletá zlodějka. Chamtivá lupička využila nestřežené chvíle a ruksak mladé dívce hbitě sebrala ze židle. „S ukradeným batohem se žena odebrala rovnou na toalety, kde ho ukryla. Uvnitř příruční tašky byla navíc peněženka s platební kartou,“ popsala situaci mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Na podezřelé dění v jídelně upozornila strážníky tamní ochranka. Zlodějka po výzvě mužů zákona batoh dívce vrátila. „Když tašku pak hlídka předávala majitelce, ujistila ji, že se jí z ní nic neztratilo,“ dodala Skřivánková.

Lupička je nyní podezřelá ze spáchání trestného činu a strážníci ji předali přivolaným policistům. Ti dostanou k dispozici také záběry z kamer, které jim poslouží jako důkazní materiál.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Archiv redakce

Štítky batoh, jídelna, krádež, Bohunice, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Strážníci z Brna se dobývali na záchody v jídelně. Byla tam žena s batohem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.