Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

V Brně hledají vandala, který jezdí šalinou, pije z plechovky a čmárá na okna

Netradiční plochu pro svůj umělecký výtvor si v jihomoravské metropoli vybral troufalý sprejer. Při podvečerní jízdě šalinou ztratil trpělivost a hned vedle jiného cestujícího začal po voze malovat. Když vandal dorazil na svoji cílovou zastávku, nechal se klidně vyfotit jedním ze svědků a dílo ještě dokončil na okno tramvaje.

Podvečerní projížďku tramvají číslo deset ostatním cestujícím v Brně nepříjemně zpestřil netrpělivý sprejer, který se rozhodl interiér vozu vyzdobit svými malůvkami. Poté, co se posilnil nápojem z plechovky, vytáhl sprej s reflexní barvou a dal se do práce.

Vůbec mu přitom nevadilo, že jsou v šalině i další lidé, neukázněného pasažéra navíc celou dobu zabíraly bezpečnostní kamery. Při činu si ho dokonce vyfotil i jeden z pohotových svědků. Na zastávce Sochorova pak muž v klidu vystoupil ven, se sprejováním si ale pokoj nedal a na venkovní stranu dopravního prostředku vytvořil další nápisy. Vylekal se až ve chvíli, kdy ho zbystřila řidička a z místa rychle utekl.

Policisté nyní prosí svědky, aby jim pomohli bezostyšného vandala dopadnout. „Stále se nepodařila zjistit jeho totožnost. Pokud tedy muže někdo poznává, ať volá na linku 158, může tak pomoci s jeho identifikací,“ uvedl policejní mluvčí David Chaloupka.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com, PČR JMK

Štítky Brno, policie, jmk, pátrání, krimi, sprejer, vandal, DPMB, šalina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Plnej SOUHLAS - SOCKY - NIČÍCÍ MAJETEK - ukamenovat!!

Neděle, 26. března 2023, 13:44Odpovědět

Jaroslav Šálovský

Co, tvl, nám tady žije za kryply, že si to natočí, vyfotí, ale tím to končí? Hlavně, že budou mít co sdílet na sockách. Takovýmu zm*dovi bych tu canu nastříkal do rypáku a v životě už by nevzal do ruky ani barevnou pastelku.

Sobota, 25. března 2023, 14:28Odpovědět

V Brně hledají vandala, který jezdí šalinou, pije z plechovky a čmárá na okna  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.