Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Brně ženou do vězení ženu, která měsíce lidem brala nákupní vozíky

Přes půl roku si pracovníci brněnského supermarketu lámali hlavu nad tím, kam mizí z prodejny nákupní vozíky. Odpověď na záhadu přinesli nečekaně městští policisté, kteří se u garáží seznámili s šestapadesátiletou ženou, jež se nechtěně pochlubila početnou sbírkou.

Vozíky dlouhodobě mizely z obchoďáku v Novém Lískovci. Kvůli krádežím panovala v pracovním kolektivu nervozita. Nikdo totiž nevěděl, kam potřeby nakupujících mizí. Spekulace a podezíravou atmosféru utnuli náhodou až brněnští strážníci. Hlídka natrefila v ulici Petra Křivky na ženu, jež s sebou tahala bezmála dvacítku vozíků. Se sběratelkou se dali do řeči. Do diskuze brzy přizvali i manažerku supermarketu, aby se přijela podívat.

„Tvrdila, že si jen uklízí svoji garáž a manažer prodejny jí vybavení půjčil. Zaměstnankyně to ale jednoznačně odmítla a dodala, že vozíky se záhadně ztrácejí už více než půl roku. Hlídka nejbližší okolí prozkoumala a napočítala jich hned devatenáct,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem

Po vyhodnocení situace strážníci naznali, že případ je komplikovanější, než se zdá. Škoda se vyšplhala až na téměř 70 tisíc korun, a tak je možné, že milovnice vozíků půjde za mříže. „Ženě, která zřejmě používala vozíky pro snadný přesun svých osobních věcí, hrozí vězení,“ potrvdil Ghanem.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Archiv Drbny

Štítky Brno, Nakupování, Strážníci, Krádež, Vězení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Černý

...měsíce lidem brala nákupní vozíky.
Proč lidem? Snad obchoďákům?

Středa, 5. dubna 2023, 06:52Odpovědět

V Brně ženou do vězení ženu, která měsíce lidem brala nákupní vozíky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.