Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Zloději v Brně chtěli vyloupit zubaře. Nečekali, že někdo dělá přesčas

Zloději, kteří nepočítali s tím, že někdo dělá přesčasy, překvapili zdravotní sestru z brněnské stomatologické ordinace. Na zaměstnankyni narazil podezřelý pár poté, co se vloupal do budovy. Překvapená dvojice začala předstírat nesnesitelné bolesti zubů.

Incident se odehrál v brněnských Bohunicích. Dvojici zlodějů se pomocí přineseného nástroje podařilo otevřít dveře k ordinacím. Poté, co začali prohledávat vnitřní prostory, se jejich plán rychle zhroutil. Narazili na zdravotní sestru, která zůstala v práci i po skončení ordinační doby. „Neznámá žena pohotově sehrála scénku o tom, jak ji bolí zub a že potřebuje udělat rentgen. Sestra oba vyvedla ven a odkázala je na zubní pohotovost," popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Že nešlo o bolení zubu, došlo sestře rychle. Z recepce totiž zmizely mobilní telefony a několik set korun. „Přivolaným policistům se následně podařil zajistit kamerový záznam, na kterém je muž se ženou zachycený při pohybu ve společných prostorách objektu při otevírání dveří," uvedli policisté s tím, že pátrají po identitě zlodějů.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, vloupání, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Stefan

Opálené spoluobčany zajisté nebolel zub moudrosti.

Čtvrtek, 9. března 2023, 17:47Odpovědět

Diskutér T.

Škoda, že tam nebyla zubařka - chtělo by to s nima provést podle hororu ZUBAŘ, kdo to neznáte shlédněte - OPRAVDU TO STOJÍ ZA TO. film THE DENTIST.

Čtvrtek, 9. března 2023, 11:05Odpovědět

Zloději v Brně chtěli vyloupit zubaře. Nečekali, že někdo dělá přesčas  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.