Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vandalky v Brně zničily zdi pod Petrovem. Spreje hodily z hradeb

Mladé vandalky, které se pro zábavu rozhodly popsat zeď v parku pod Petrovem, lapili v Brně. Dvě nezletilé dívky nestydatě postříkaly hradby černým sprejem. Kvůli graffiti v centru města si pro překvapenou dvojici přišli policisté.

Skupiny mladých lidí, která ve večerních hodinách postávala na hradbách pod Petrovem, si na kameře povšimli pracovníci dohledového centra městské policie. Na park pod katedrálou se zaměřují dlouhodobě, jelikož jde o místo, která je mezi mládeží oblíbené k pití alkoholu či vandalismu. 

„Předvídavost se záhy ukázala jako opodstatněná. Nezletilá dívka totiž po chvíli vytáhla černý sprej a začala jím psát nápisy na různá místa cihlové zídky. Podpořila ji v tom také její známá, která stříkala sprejem střídavě do prostoru a směrem k zídce," uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Do parku pod Petrovem proto rychle vyrazila blízká hlídka městské policie. Dívky zájem strážníků pravděpodobně nečekaly. Polekaly se a v překvapení rychle odhodily své spreje dolů z hradeb. „Hlídka městské policie je tedy předala do rukou přivolaných policistů," řekla Skřivánková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky vandalismus, městská policie, strážníci, graffiti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

TAK TU MÁME ZASE NEZLETILÉ DÍVKY - UMĚLKYNĚ POD PETROVEM - NÁVRH NA POŘÁDNEJ TREST - I S RODIČI PO CELÉM BRNĚ ODSTRŃOVAT TYTO ZAMILOVANÉ VÝTVORY LOVE, APOD - A JEŠTĚ HEZKY PENĚŽITÝ TREST - LOVE, ALE Z JEJICH PENĚŽENEK A NAHLÁSIT VŠE VE ŠKOLÁCH, ABY I UČITELÉ VÝTVARKY VIDĚLI DÍLA SVÝCH ŽÁKYŃ......

Středa, 8. března 2023, 12:02Odpovědět

Vandalky v Brně zničily zdi pod Petrovem. Spreje hodily z hradeb  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.