Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zhrzená žena v Brně se připoutala želízky k milenci. Nic nás nerozdělí, řvala

Nezáviděníhodný zážitek má za sebou sedmatřicetiletý muž, který se odhodlal k ukončení poměru s mladší ženou z Brna. Rozhodnutí exmilence rozviklalo psychiku a zareagovala scénou jako z latinskoamerické telenovely. Partnerovi nasadila pouta, připoutalo ho k sobě a za mohutného vřískotu mlátila amanta do hlavy.

Dramatická situace bohatá na emoce se odehrála na severozápadě Brna, kde se do sebe pustili dva partneři, kteří spolu dlouhodobě udržovali intimní vztah. Muže ale naznal, že je čas postunout se v životě dal. Známé oznámil, že nestojí o pokračování vztahu. Žena ale zareagovala zcela nečekaně. Vytáhla pouta a vrhla se útoku. Křik a pozorování dvou znesvářených lidí po chvíli přestal bavit Brňany, kteří se obrátili na městskou policii.  

„Když hlídka přišla blíž, uviděla, že jsou k sobě připnutí policejními pouty. Nejprve působili oba úplně klidně a žena podotkla, že jde o jejího bývalého milence, se kterým měla dlouhý vztah, a on ho náhle a bez jakéhokoliv varování ukončil. Strážníci oslovili svědka a ten popsal, že slyšel vřískot, a potom uviděl, jak žena na muži visí a bije ho do ramen i krku,“ sdělil mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem

Strážníci při bližším zkoumání případu zjistili i další pikantní skutečnosti. Expartnerka útočila želízkami nejdříve po nohách třicátníka. Jenže pokus jí nevyšel, a tak se uchýlila ke kopancům, křiku a škrábání. Při ataku zvládla nasadit oběti pouta na ruce, až se nakonec oba aktéři k sobě přicvakli. „Strážníci je pomocí svého klíče rozpoutali a přivolali i hlídku státní policie. Žena totiž muži údajně opakovaně dělá naschvály i v blízkosti jeho bytu a sama přiznala, že její hlavní snahou je komplikovat mu život,“ uvedl Ghanem. 

Státní policisté si příběh vyslechli. Po krátké poradě osoudili, že událost nenaplňuje definici trestného činu. Případ předhodili úředníkům do správního řízení. „Ženě, která byla stále rozrušenější, strážníci několikrát nabídli přivolání zdravotníků. Rázně to ale odmítala a nakonec zatelefonovala svému kamarádovi, v jehož doprovodu brzy odešla,“ dodal mluvčí brněnských strážců zákona. 


 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Strážníci, Napadení, Vztahy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

SADO - MASO v přímém přenosu - to je ale hlavička - ta naše milá slepička...

Sobota, 4. března 2023, 19:01Odpovědět

Zhrzená žena v Brně se připoutala želízky k milenci. Nic nás nerozdělí, řvala  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.