Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Celostátně hledaný muž v Brně bránil záchod před ženou a strážníky. Za trest skončil na policii

Dlouhé chvíle na záchodě dostali do nepříjemných problémů dvaačtyřicetiletého muže v centru moravské metropole, který si odskočil nemocnice. V kabince ale usnul. Brňana nakonec budili pacienti i strážníci, kteří návštěvníka odvedli až na policii. Čtyřicátník byl totiž v celostátním hledáčku.

Na záchodky v centru Brna přivolala žena, která se marně snažila nezvaného hosta vyhnat. Jenže snažení nepřinešlo kýžený úspěch, a tak se ke slovu dostali strážníci. Usilovným boucháním do dveří a apely, aby muž opustil prostor, nakonec znaveného Brňana přiměli k otevření kabinky. Společně se pak dali do řečei. 

„Nebyl viditelně zraněný a ani si nestěžoval na žádné zdravotní problémy, doprovodili ho proto k východu. Následným ověřením osobních údajů ale hlídka městské policie přišla na to, že právě po tomto muži je vyhlášeno pátrání,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Informace pracovníky v uniformách zaujala a také věděli, jak s ní naložit. Ihned vytočili tísňovou linku 158, aby si hledaného odvedla státní policie. Strážníci následně vyčkali na příjezd a předali policistům Brňana. 


 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Strážníci, Záchod, Pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Celostátně hledaný muž v Brně bránil záchod před ženou a strážníky. Za trest skončil na policii  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.