Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Brněnské nádraží se proměnilo v bitevní pole. Muži se mlátili na šalinovém ostrůvku

Víkendovou klasiku nabídlo brněnské hlavní nádraží, kde se do sebe pustili na šalinovém ostrůvku dva agresivní muži. Do vlasů si Brňané vjeli kvůli kvůli ostrým slovům, kterými se častovali. Do potyčky zapojili také strážníci, již celý konflikt ukončili.

Souputníci se nepohodli v neděli brzy ráno v Nádražní ulici. Nejdříve si drsně nadávali, posléze se postrkovali a oháněli pěstmi, až nakonec skončili na zemi. Ve chvíli, kdy se oba účastníci mely váleli na zastávce šaliny, přišli kolemjdoucí strážníci. Nepořádek na nádraží se pracovníkům v uniformách vůbec nelíbil, a tak zakročili. 

„Pohotová hlídka k nim okamžitě přiběhla a důraznou výzvou jejich šarvátku ukončila. Oba muži strážníky okamžitě uposlechli a uklidnili se,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková

Strážníci po bitce zkontrolovali zdravotníci stav obou soupeřů. Zjistili, že nemají vážná zranění a nepotřebují lékařské ošetření. Následně se ptali, proč se na dopravním uzlu prali. Ani jeden z potížistů nedokázal na otázku najít uspokojivou odpověď. Pouze konstatovali, že se hádali. Nyní vše budou Brňané vysvětlovat úředníkům. „Jednadvacetiletý mladík a o deset let starší muž tak budou muset podezření z narušení občanského soužití vysvětlovat úředníkům, kteří mají k dispozici také záběry z kamer,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Bitka, Strážníci, Nádraží

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Pořád se někdo mlátí......asi to propagované očkování proti COVIDU - 19 - už přináší v těle své účinky.....Přišlo to z komunistické Číny a tam je jich už moc, tak potřebujou, aby jsme se tady začali mlátit a pustili je na naše území.....

Středa, 1. března 2023, 17:24Odpovědět

Emil Figl

Já si jsem toho názoru, že lidé jsou v jádru hodní. Ale to hnusné prostředí a okolí Brněnského nádraží působí negativně na psychiku citlivých jedinců.

Středa, 1. března 2023, 15:00Odpovědět

Jiri Kriz

Ty vole sežeňte si nějakého korektora na ten text. A ten co to píše by měl asi se sebou něco dělat. V textu píše nesmyslný slova, co do srozumitelnosti textu nesedí. Souvětí asi taky nic a háčky, čárky nejspíš taky jak kdy.

Úterý, 28. února 2023, 20:23Odpovědět

Brněnské nádraží se proměnilo v bitevní pole. Muži se mlátili na šalinovém ostrůvku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.