Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Brňané ze sídliště sledovali z balkonů bitku. Nájemník bil muže, který mluvil nahlas

Zajímavá podívaná se naskytla lidem z brněnského sídliště ve čtvrti Juliánov, kde vyřvával třicetiletý muž. Hlasité projevy třicátníka dopálili jednoho z nájemníků, který se proti chování křiklouna ohradil z balkonu a posléze ho před zraky zvědavých lidí z bytovek napadl.

Mela se odehrála na Juliánovském náměstí, kde dělal potíže muž, který mluvil příliš nahlas. Stál a pokřikoval blíže nespecifikované věty. Jednání rozzuřilo čtyřiačtyřicetiletého obyvatele paneláku, který nejdříve narušitele klidu důrazně požádal, aby přestal. 

Po vulgárních nadávkách, které si mezi sebou souputníci vyměnili, došla Brňanovi z bytovky trpělivost. Vzal si výtah, sjel do přízemí a naběhl na soka, kterému uštědřil několik ran pěstí do obličeje. Do akce proto spěchala hlídka městské policie. Napadený strážníky ujistil, že lékařské ošetření nepotřebuje, sdělila mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Hlídka oba znesvářené uklidnila a zároveň jim sdělila další postup. „Podezřením z porušení občanského soužití se bude dále zabývat správní orgán,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Strážníci, Napadení, Sídliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Bytovky , bytovky - to jsou ale HITOVKY - nedávno děda nadával těm. co klepou řízky a nyní naklepal borec druhýmu za pokřiky - JAK V INDIÁNSKÉM FILMU - WINNETOU BY SE DIVIL......Za pár dní se budou lidi v bytovkách skalpovat - hihi jestli se nepletu.....CELKOVĚ BLBÁ DOBA A HNUSNÉ CHOVÁNÍ - asi očkování proti COVID -19 udělalo z lidí ZMASAKROVANÝ ROBOTY!!!

Pátek, 17. února 2023, 18:54Odpovědět

Brňané ze sídliště sledovali z balkonů bitku. Nájemník bil muže, který mluvil nahlas  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.