Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Dávali jsme si do těla a on nám sebral ledvinky, zlobí se fitnessáci na cvičence

Nevyřízené účty mají s neznámým cvičencem návštěvníci jihomoravských posiloven. Muž přišel fitness centra nabrat kondici, ale před odchodem ostatním návštěvníkům vybílil skříňky a sebral ledvinky. Zloděje, který má na svědomí krádeže ve více městech, hledají policisté.

O posledním případu informovala policie dnes, když zveřejnila podrobnosti k prosincovému případu z vyškovského fitka. Muž si společně s ostatními dal do těla, poté zamířil do šaten, kde sebral cenné věci. „Pachatel vypáčil dvě skříňky a odcizil z nich ledvinky, ve kterých měli návštěvníci peníze, doklady, platební karty a další osobní věci. Policisté dále zjistili, že s odcizenými platebními kartami neznámý muž provedl několik transakcí, konkrétně se jednalo například o platby v trafikách,“ uvedla Andrea Cejnková, mluvčí policistů. 

Podle vyšetřovatelů činí škoda nejméně dvacet tisíc korun. Ve skutečnosti ale bude ještě vyšší. Policisté totiž při podrobnějším zkoumání zjistili, že muž zřejmě figuruje i v dalších případech, které se odehrály v Brně i Praze. Nyní kriminalisté žádají o pomoc veřejnost, protože zatím stále neví, kdo za krádežemi stojí.  „Jakékoliv informace, které by mohly pomoci ustanovit podezřelého muže, prosím neprodleně sdělte přímo na služebně policie nebo přes tísňovou linku 158,“ dodala Cejnková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Vyškov, Krádež, Fitness, Posilovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak hochu, budeš někomu transplantovat ledvinky nebo co HŃUPE!! NAVAL TO HEZKY ZPÁTKY SVALOVCŮM NE??

Středa, 15. února 2023, 11:07Odpovědět

Dávali jsme si do těla a on nám sebral ledvinky, zlobí se fitnessáci na cvičence  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.