Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž zkopal známého do krve v brněnském podchodu. Je to zloděj kytar, vysvětlil

Neshody kvůli ukradené kytaře vyvrcholily v ostrý spor v moravské metropoli. Skupinka naštvaných osob si na údajného zloděje hudebních nástrojů počkala v podchodu pod brněnským nádražím. Zaskočeného mladíka napadla a on zůstal ležet na zemi v krvi.

Nepříjemné setkání čekalo na sedmadvacetiletého muže, který se v podchodu střetl s trojicí známých. Parta se s ním nejprve dala do řeči přímo pod bezpečnostními kamerami. Poté chytl jeden ze soků mladíka za oblečení a stáhl ho k zemi. Překvapený napadený dostal tvrdý kopanec do horní části těla a zůstal nehybně ležet na zemi v kaluži krve.

Trojici to však nijak nezabránilo v odchodu. Incidentu si naštěstí všimli pracovníci z dohledového centra městské policie, kteří k hlavnímu nádraží okamžitě vyslali hned dvě hlídky pořádkové jednotky,“ popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková s tím, že jedna hlídka se vydala na pomoc zraněnému, ke kterému již kolemjdoucí přivolala sanitku.

Zbylí strážníci našli u vchodu podchodu čtyřiačtyřicetiletého muže, jenž svého známého drsně kopl. Agresivní útočník vysvětlil, že se k napadení uchýlil proto, že mu muž před půlrokem ukradl kytaru. Pro své chování skončil v poutech a městští policisté brzy zjistili, že je celostátně hledaný.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna, MP Brno

Štítky napadení, strážníci, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž zkopal známého do krve v brněnském podchodu. Je to zloděj kytar, vysvětlil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.