Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Opilý senior a pes zazpívali policistům v Brně operu. Nezatleskali

O divadelní angažmá si významně řekl brněnský senior, jenž prokázal znalost vážné hudby. Pěvecký talent předvedl strážníkům, kteří ho zastavili kvůli krkolomné jízdě. Při příležitosti dechové zkoušky motorista spustil skladby Bedřicha Smetany. Jenže aplausu se nedočkal. Místo toho mu policisté sebrali noty.

Dobrodružství šedesátiletého muže začalo v brněnské Bystrci. Tam vyrazil do útulku, protože se doslechl, že se v zařízení nachází jeho pes. Čtyřnohé zvíře skutečně na místě bylo, a tak naskočilo do auta k páníčkovi. Ten ale před jízdou popíjel whiskey, kterou navíc přes den proložil pivem. Ke smůle výpravy řidič škodovky zazmatkoval, čímž na sebe přitáhl pozornost strážců zákona.


Při odjezdu z areálu pracovníci postřehli, že nacouval do základního kamene stojícího za obrubníkem u vstupní brány. Poměrně nejistou jízdou pokračoval dál, a personál proto hned upozornil hlídky městské policie. Strážníci ho vypátrali v Kníničské ulici, kde na křižovatce odbočoval vlevo, a současně dával blinkrem znamení doprava,“ sdělil mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem

Radost z návratu psa si ale nechtěl senior kazit. Proto nereagoval na blikající policejní auto. Hlídka nakonec šoféra předjela, aby ho chytila. Po zastavení se potvrdily obavy strážníků. Muž nadýchal přes dvě promile, a tak městská policie zavolala kolegy ze státní. Při čekání přišla šedesátníkova chvíle. 

Během čekání jim zazpíval jeden z Kecalových výstupů z opery Prodaná nevěsta. Ale zatímco sedláka Krušinu a jeho ženu Ludmilu svými argumenty Kecal přesvědčil, na kvalifikaci skutku tento poměrně kvalitní pěvecký projev nezměnil vůbec nic,“ dodal Ghanem. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Opera, Strážníci, Alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Ať si příště OŽRALA vyzvedne v klidu svýho BASKERVILA a nedělá OSTUDU ZPĚVÁKŮM A MILOVNÍKŮM OPERY!!!! OBYČEJNEJ A NEURVALEJ UKRÁKANEJ NECUDA!!! 

Čtvrtek, 12. ledna 2023, 10:56Odpovědět

Opilý senior a pes zazpívali policistům v Brně operu. Nezatleskali  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.