Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muže v Brně rozzuřily nemocniční sestry. Rozmlátil jim pult, protože dlouho čekal na ošetření

, aktualizováno 11. ledna 2023, 15:29

Množství frustrace v sobě nahromadil sedmadvacetiletý muž, jenž navštívil brněnskou nemocnici. Při čekání na ošetření v něm bouchly saze, protože přednost dostávali jiní pacienti. Nenapadlo ho proto nic lepšího než rozbít zdravotním sestrám pult, které si ale nenechaly nic líbit.

Návštěvník byl z počátku v nemocniční čekárně klidný. Jenže jakmile dostávali přednost později příchozí lidé, začaly jím cloumat emoce. Po zdravotních sestrách žádal vysvětlení. Argumentace personálu, který tvrdil, že přednost mají ostatní pacienti, ho neuspokojila. Muž v návalu vzteku se uchýlil k ničení nábytku. Sestrám zdemoloval pult, což se ale zdravotníkům nelíbilo a povolali si na pomoc strážníky. 

„Hlídka tedy sedmadvacetiletého muže kontaktovala a zajímala se, proč poničil nemocniční majetek. Dotyčný se hájil tím, že byl nespokojený s přístupem sester,“ vysvětlila mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková

Hlídka zjistila, že agresivní návštěvník du pultu praštil skutečně silně. Předmět totiž vylomil ze zdi, což potrvdila i Veronika Plachá, mluvčí Fakultní nemocnice Brno, kde se případ odehrál. „Muži, který se dožadoval ošetření, bylo oznámeno, že právě přebíráme pacienta přivezeného ZZS a prosíme o chvilku strpení. Muž odešel, když se po několika minutách vrátil tituloval velmi vulgárně pracovnici evidence pacientů a bušil pěstmi do pultu, který následně poškodil a odešel do prostor lékárny, kde byl zadržen Městkou policií,“ uvedla Plachá.

Strážci brněnského zákona agresora chytili a řekli mu, že má problém. „Škoda podle personálu nepřesáhne deset tisíc korun, případ s podezřením na majetkový přestupek proto dořeší úředníci,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Nemocnice, Zdravotnictví

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Škoda, že si tenhle týpek nikdy nevyzkoušel práci lékařů a sester, když mají plnou čekárnu......takové chování plně odsuzuji - všechno má řešení ne NEVYCVÁLANEJ HULVOŇU!!!!

Čtvrtek, 12. ledna 2023, 07:24Odpovědět

Henrieta Elka

Ani se mu nedivím,kdyby mě někdo předbíhal taky by mě to naštvalo.

Pondělí, 9. ledna 2023, 16:41Odpovědět

Muže v Brně rozzuřily nemocniční sestry. Rozmlátil jim pult, protože dlouho čekal na ošetření  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.