Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

V brněnském supermarketu se pletlo lidem pod nohama štěně. Stresovalo se z petard

Jeden z nejnáročnějších dnů v roce mají za sebou psi, kteří vydýchávají silvestrovské oslavy. Výjimkou nejsou ani čtyřnozí obyvatelé Brna. Na mnohé stres z rachejtlí dolehl natolik, že utekli z domova. Do světa se například vydalo štěně labradora, jež vběhlo do supermarketu, kde se motalo mezi zákazníky.

Případ psa, jenž se vydal na nákup, se odehrál na brněnském Mendlově náměstí. Právě tam ztěžovalo pohyb horlivě nakupujícím Brňanům, kteří se zajímali zejména o veky, vlašský salát a šumivé víno v akci, mladý labrador. Zvíře v obchodě zaměstnalo pracovníka ostrahy. Do mobilu naťukal číslo 156, aby přijela městská policie. Ta se s domestifikovanou šelmou popasovala.

„Místní hlídce a strážníkovi odchytové služby se ho zakrátko podařilo polapit. O chvíli později našli i jeho sedmačtyřicetiletou majitelku. Přestupek s ní protentokrát vyřešili domluvou,“ sdělil mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem

Labrador nebyl jediný, kdo se o silvestrovském veselí vydal mimo domov. Podobně si například počínal hnědo-bílý pes, který se splašil v městské části Komín. Podle Ghanema ale byly letos oslavy pro hafany klidnější než v předchozích letech. Zaběhnutých zvířat bylo daleko méně než obvykle a počet případů byl mnohdy menší než při běžných dnech.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Supermarket, Brno, Ohňostroj, Petardy, Strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Hafan dostal chut´na vlašák..........

Středa, 4. ledna 2023, 09:46Odpovědět

V brněnském supermarketu se pletlo lidem pod nohama štěně. Stresovalo se z petard  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.