Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na nádraží v Brně se strhla vánoční bitka. Vítěz poslal poraženého na kapra do nemocnice

Na brněnském nádraží nevládne klid a pokoj ani přes vánoční svátky. Přesvědčila se o tom hlídka městská policie, která se nachomýtla k ostrému konfliktu dvou mužů. Poražený bojovník skončil v bolestech na zemi. Vánoce včetně štědrovečerní večeře nakonec strávil v nemocnici.

K ostré bitce došlo na Štědrý večer v Nádražní ulici. Hlavními aktérem konfliktu se stal devětadvacetiletý muž a o jeho devět let starší protivník. Právě věkem zkušenější potížista v souboji uspěl. Soka srazil na zem, díky přesným ranám pěstmi a kopancem. Vítěz potyčky pak následně ještě na rivala řval, což zaujalo hlídku městské policie, která se začala vyptávat. Ukázalo se, že oba Brňané nemají čisté svědomí.

„Na zemi ležící muž dal při incidentu druhému údajně facku a prý na něho plivl. Starší muž měl drobné odřeniny na ruce a jejich ošetření odmítl, mladší si stěžoval na bolesti hlavy a sanitka ho odvezla do nemocnice,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba.

Pracovníci v uniformách naznali, že k události přivolají policisty. Společně dali dohromady další postup. „Po konzultaci s Policií ČR strážníci případ s podezřením na přestupek proti občanskému soužití postoupili k projednání úředníkům,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Nádraží, Rvačka, Strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

No jo koledníci se servali asi o lup, ale ten jeden si "pošmákl" na kaprovi s bramborovým salátem - stědrovečerní povyražení.....nemám opět, co dodat.

Středa, 28. prosince 2022, 15:22Odpovědět

Na nádraží v Brně se strhla vánoční bitka. Vítěz poslal poraženého na kapra do nemocnice  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.