Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hororová scéna na jižní Moravě. Muž našel v lese zkrvavené auto

Doslova hororový pohled se naskytl muži na Břeclavsku, který si vyšel na procházku do lesa. Na cestě objevil cizí automobil, který byl zvenku i zevnitř silně potřísněný krví. Rozsáhlé pátrání nakonec odhalilo, že tekutina pochází z vážného zranění, které si způsobil řidič.

Na scénu z lesní cesty poblíž Valtic dlouho nezapomene muž, který vyděšeně volal na policejní linku 158. Panika jej popadla poté, co v lese našel prázdné auto a kolem pobíhajícího psa. Vozidlo už z dálky vypadalo, jako by u něj někdo svedl boj o život. Po nahlédnutí okénkem dovnitř navíc muž spatřil, že v interiéru vozidla se nachází ještě větší množství krve. 

Policisté proto spustili pátrání a řešili, zda v lese došlo k násilnému trestnému činu. V autě totiž našli také zkrvavený bojový nůž a majitele vozu se jim nedařilo dohledat. Nakonec se k úlevě všech zjistilo, že za spoušť mohl sám pětatřicetiletý řidič.

 „Ten se totiž při venčení domácího mazlíčka nešťastnou náhodou pořezal na ruce, kdy mu ostří nože dokonce zasáhlo tepnu. Z posledních sil ale ještě dokázal telefonem zavolat přítelkyni, která jej vážně poraněného našla a bleskově odvezla do nemocnice," popsal šťastný konec případu policejní mluvčí Petr Vala.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky policie, záchrana, les, nůž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hororová scéna na jižní Moravě. Muž našel v lese zkrvavené auto  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.