Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Děti na Brněnsku vystrašily muže. Oloupily ho o minerálku

Kdo stál za jednou z prázdninových loupeží poblíž moravské metropole, se podařilo rozklíčovat jihomoravským policistům. Strážci zákona řešili případ přepadení, při němž na bezbranného muže zaútočila trojice chlapců. Při incidentu mu sebrala rozpitou lahev s minerálkou.

U orgánu sociálně právní ochrany dětí skončila loupež, kterou v létě spáchaly tři děti. V Brně si vyhlédly oběť, kterou pronásledovaly nočním autobusem až na Šlapanicko. Po vystoupení z vozidla na muže zaútočily. „Přepadený muž během útoku křičel o pomoc a bránil se. Mladíci mu tak stačili vzít jen plastovou láhev s rozpitou minerální vodou a dali se na útěk," popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Aby se dostali zpět do Brna, přivolali si chlapci, kterým ještě nebylo ani patnáct let, taxi. Po příjezdu do moravské metropole se ale nezdržovali s placením a z vozidla rychle utekli. „I takto málo informací však stačilo policistům, kteří na případu pracovali, aby se v těchto dnech dopátrali až ke všem třem pachatelům," řekl dnes Chaloupka.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com/derneuemann

Štítky krádež, policie, prázdniny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak takhle dodržovat pitnej režim - to se musí umět - a cestovat jako nezletilci bez placení v TAXI a říkat si místo placení tak si.......POŘÁDNĚ JE POTRESTAT NEVYCHOVANCE - nikde se nepíše z jaké byli čtvrti - to by taky naznačilo mnohým dost........chudák senior - pořádně potrestat nevycválance i jejich rodiče a měli by se také jet všichni dědovi omluvit s přepravkou kyselek! FUJ - chce se mě z toho zvracet!!!!!

Pátek, 2. prosince 2022, 14:44Odpovědět

Děti na Brněnsku vystrašily muže. Oloupily ho o minerálku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.