Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Z brněnského bytu vyhodili ženu v pyžamu, která okupovala cizí pelech

Velká přetahovaná se strhla o postel v brněnském bytě, kde se válela jednapadesátiletá žena. Nocležnice neměla ve vyhřátých peřinách co dělat, protože neměla podepsanou nájemní smlouvu. Z pelechu nakonec vyhodila rozespalou padesátníci až sociálka se strážníky.

V oblíbeném spacím úboru zastihl ženu z Brna sociální pracovník. Nájemnici oznámil, že nemá v posteli co dělat a ať okamžitě odejde, protože ji doběhla nájemní smlouva. Nocležnice v pyžamu ale reagovala mlčením a lhostejností. Státní zaměstnanec proto naznal, že na situaci nestačí sám. Vytočil tísňovou linku 156, aby povolal hlídku městské policie, která potížistce sebrala peřiny a poslala ji na vzduch. 

„Jakmile hlídka zjistila, že je žena v pořádku, pobídli ji, aby byt opustila. Když však jejich opakované zákonné výzvy nedbala, musela ji nakonec hlídka z bytu vyvést,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Ke spokojenosti sociálního pracovníka nakonec žena nedobrovolně odešla. Nyní se očekává, že do bytového jednotky v centru moravské metropole se nastěhuje nový nájemník.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Nájem, Vyhození, Sociálka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oldrich Slezak

@Dana Helekalova Kde jste prosím slyšela že by Vás za minulého režimu úřad nechal v bytě dál bydlet i když vám skončila smlouva a neposlechl jste příkaz k vystěhování? Dopadlo by to úplně stejně, jen s tím rozdílem že by paní skončila v cele pro kladení odporu VB a možná by měla na zádech pár jelit od pendreku.

Úterý, 29. listopadu 2022, 11:24Odpovědět

Dana Helekalova

To jsme to dopracovali, 33 let po revoluci!!!! Zlatí komunisti.

Pondělí, 28. listopadu 2022, 16:59Odpovědět

Kateřina Slavíčková

Když zasahoval sociální pracovník,tak jde pravděpodobně o nějaký azylový dům.

Pondělí, 28. listopadu 2022, 15:06Odpovědět

Diskutér T.

Blíží se vánoční čas a někteří si myslí, že majitelé domů budou dobrosrdeční a milí na svoje podnájemníky, kterým končí smlouva - myslám, že na hledání nového obydlí měla dotyčná dost času a nyní ji čeká lavečka na ulici i s její peřinou.

Pondělí, 28. listopadu 2022, 13:43Odpovědět

Z brněnského bytu vyhodili ženu v pyžamu, která okupovala cizí pelech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.