Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Senior v Brně vystrašil hygieniky bílým práškem. Je to šamanský rituál, vysvětlil

Neobvyklou návštěvou překvapil jihomoravské hygieniky muž v Brně, který úředníkům přišel předat žádost. Odevzdání dokumentu se ale rozhodl okořenit šamanskou praktikou. Před pracovníky vysypal ze skleničky světlý prášek a zmizel z budovy.

Nečekané chování šedesátníka zalarmovalo v brněnské Jeřábkově ulici hasiče i policisty. Složky se na hygienickou stanici sjely kvůli podezřelému prášku, který zůstal v budově rozsypaný po mužově krátké návštěvě. Zatímco požárníci začali neznámou látku zkoumat, policisté spustili pátrání po seniorovi. „Zanedlouho se jim ho podařilo zkontaktovat, po telefonu jim odpověděl, že nic nikde nerozsypával, pouze si očistil ruce," popsal policejní mluvčí Pavel Šváb.

Co na místě doopravdy zanechal, prozradil muž kriminalistům až po hodině, kdy přišel osobně podat vysvětlení. Překvapenému policistovi oznámil, že před hygieniky předvedl šamanský rituál, který měl zaručit úspěch jeho žádosti, a při němž použil neškodný písek. 

„I hasiči později naštěstí potvrdili, že nejde o nebezpečnou látku a jde skutečně jen o písek. Svérázný postup čtyřiašedesátiletého muže bude mít dohru ve správním řízení," řekl ke kurióznímu případu Šváb.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, kriminalistika, hasiči, hygienická stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Neobvyklou návštěvou překvapil jihomoravské hygieniky muž v Brně, který úředníkům přišel předat žádost. Odevzdání dokumentu se ale rozhodl okořenit šamanskou praktikou. Před pracovníky vysypal ze skleničky světlý prášek a zmizel z budovy..........A TAKY MOŽNÁ, ŽE TO BYL JEDEN Z OBSLUHY VYHLÍDKOVÉHO KOLA, KDE NÁSLEDNĚ SI PO POŽITÍ ŠAMANSKÉHO PRÁŠKU NEMOHL VZPOMENOUT, KDE NECHAL TOČIT DO NOCI LIDI........Doufám, že nebude v Brně přibývat více seniorských šamanů z Alzhaimerovou chorobou.........

Neděle, 27. listopadu 2022, 09:47Odpovědět

Senior v Brně vystrašil hygieniky bílým práškem. Je to šamanský rituál, vysvětlil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.