Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Uklízečky z ciziny si v Brně zabouchly na balkoně. Vylezly na střechu a křičely

Kuriózní případ se odehrál v moravské metropoli, kde se do nesnází dostaly zahraniční uklízečky při úklidu rodinného domu. Jakmile vlezly na balkon, aby se nadýchaly čerstvého vzduchu, zabouchly se za nimi dveře. Roztržité ženy proto nenapadlo nic lepšího než vylézt v sychravém počasí na střechu a volat o pomoc.

Do problémů se dostala devětadvacetiletá pracovnice a její o jedenáct let starší kamarádka při úklidu objektu v brněnských Žabovřeskách. Po chvíli se z vnitřních prostor přesunuly na balkon, aby se vyvětraly a také uklidily. Jenže se jim zavřely dveře. Uklízečky zpanikařily, protože poblíž nebyl nikdo, kdo by otevřel. Napadlo je proto, že vylezou v nevlídném počasí na střechu a vykřičí si pomoc. Ta přišla v podobě strážníků, kteří si opatřili telefonní číslo na majitelku nemovitosti.

Třicátnice jim potvrdila, že cizinky u ní skutečně pracují, nebyla však nikde poblíž. Hlídce městské policie tedy pomocí vzdáleného přístupu otevřela garáž, a požádala ji, aby ženy pustila zpátky dovnitř. Zanedlouho už tedy byly obě v bezpečí, popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Přivolaná hlídka se na obě promrzlé nešťastnice přijela podívat. Zeptala se, zda nepotřebují ošetření. Ženy s díky odmítly a děkovaly za záchranu. Když pracovnice krátce poté dům opustily, strážníci kontaktovali majitelku, a počkali tu do té doby, dokud se dveře garáže zase nezavřely,“ uzavřela Skřivánková.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Brno, Uklizečka, Práce, Strážníci, balkon, střecha, Žabovřesky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Podle toho příběhu se to asi odehrálo v BABOVŘESKÁCH.......nápad na nový film - mohl by jej točit nějaký východní rejža....Hérečky už hledat nemusí.....

Sobota, 19. listopadu 2022, 09:14Odpovědět

Uklizečky z ciziny si v Brně zabouchly na balkoně. Vylezly na střechu a křičely  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.