Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jihomoravští policisté odvolali pátrání po králíkovi Bubunovi. Našli ho na ubytovně

Týdny neklidu a nejistoty si zažila pětapadesátiletá chovatelka z Boskovic. Z rodinného domu se totiž vytratil její oblíbenec, zakrslý králík Bubun i s klecí. Vyšetřování případu se ujali policisté, které nakonec stopy zavedly až na místní ubytovnu.

Králík se pohřešoval od začátku září. Tehdy poprvé dostala policie oznámení, že se ztratil rodinný mazlíček. Ušák tehdy spal v přístavku za domem. Pohled na spícího savce nenechal chladným kolemjdoucího zloděje. Ten se dostal do objektu díky tomu, že chovatelka nezavřela vstupní branku. Lapka nakonec králíka, jemuž v rodině neřekl nikdo jinak než Bubun, sebral i s klecí. Přitom pohrdl dalšími cennými věcmi, které se na zahradě nacházely. Do akce se dostali policisté. 

Karel, jak si ho zloděj pojmenoval, se nacházel na jedné z boskovických ubytoven. Třiadvacetiletý muž, u kterého pobýval, se následně policistům ke všemu doznal. K případu sdělil, že toho večera, kdy spáchal výše uvedený trestný čin, požil více alkoholu a sám netušil, proč se takového jednání dopustil,“ sdělila mluvčí policistů Lenka Koryťáková

Milovníka zvířat čekají nyní potíže se zákonem. Vyšetřovatelé mu sdělili, že mu hrozí až tři roky ve vězení. Podezírají ho ze spáchání dvou trestných činů, přečin krádeže a porušování domovní svobody. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Pátrání, Králík, Chov, Boskovice, ubytovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tisíce běžců se vydají ve stopách "inženýra Králíka" z filmu Vrchní, prchni!.......ubytovna vše vyřešila.

Neděle, 6. listopadu 2022, 06:37Odpovědět

Jihomoravští policisté odvolali pátrání po králíkovi Bubunovi. Našli ho na ubytovně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.