Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nanoste to dřevo zpátky, nakázali policisté upoceným zlodějům z fotopasti

Uskladněné dřevo na cizím pozemku na Brněnsku se zalíbilo trojici mužů. Vybavení zloději si pro vyhlídnutý lup přijeli dodávkou. Přiložit s dřívím ani úlovek zpeněžit, ale nestihli. Čáru přes rozpočet udělal mužům majitel skládky, který si pozemek ostražitě hlídal.

Úmysl zlodějů, kteří si brousili zuby na rychlý přivýdělek, překazil majitel dříví. Kvůli opakovaným krádežím, s nimiž mu po čase došla trpělivost, ke skládce nainstaloval skrytou fotopast. „Hned jak spatřil nezvané hosty, dodávce zatarasil cestu svým vozem a přivolal policisty," popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Překvapení zloději se tak u dřeva zapotili hned několikrát. Ukradený materiál, jenž už stihli naskládat do dodávky, totiž museli pod dozorem majitele i policistů vynosit zpět. Muže zákona zaujal také řidič, který seděl za volantem bílého vozu. „Jak hlídka zjistila, za volantem neměl vůbec co dělat. Má totiž platný zákaz řízení. Navíc se tedy bude zodpovídat i z maření výkonu úředního rozhodnutí," řekl Chaloupka.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, krádež, zloděj, dřevo, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nanoste to dřevo zpátky, nakázali policisté upoceným zlodějům z fotopasti  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.