Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Hádáme se s bratrem, volal muž z Brněnska policisty. Omylem jim ukázal konopí

Rodinná rozepře zaměstnala policisty z Brněnska. Muže zákona do akce povolal jeden z mužů, který se dal do verbálního i fyzického sporu se svým bratrem. Přivolání hlídky ale nakonec pravděpodobně litoval, poněvadž si policisty přivedl přímo do pěstírny konopí.

Incident s nečekaným koncem se odehrál v Pohořelicích, kam policie přijela uklidnit hádku dvaačtyřicetiletého muže a jeho sourozence. Večerní spor, při kterém padala ostrá slova a nechybělo ani fyzické napadání, ukončila hlídka rychle. Jenže při zákroku si nemohla nevšimnout políčka s dvoumetrovými rostlinami konopí.

„Jejich záměrné pěstování a následné zpracování majitel domu musel tedy, byť určitě nechtěně, přiznat. Zvlášť, když v dílně, která sloužila jako sušárna, policisté objevili již sklizené a sušením upravované rostliny," popsal mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek s tím, že kromě řešení rodinných vztahů tak bude muset muž počítat také se stíháním za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com/7raysmarketing

Štítky policie, spor, drogy, konopí, Brněnsko, Pohořelice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hádáme se s bratrem, volal muž z Brněnska policisty. Omylem jim ukázal konopí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.