Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž z Brna zmlátil partnerku v obchoďáku. Společně pak zaútočili na strážníky

Bojovnou, oddanou a lehce labilní přítelkyní se sklonem k alkoholismu se může pochlubit třicetiletý muž z Brna. S partnerkou měl v obchodním domě u nádraží ohnivou rozepři, po níž ženu několikrát kopl. I přes vše špatné ale nakonec pár držel pospolu. Společně zaútočil na strážníky. 

Svědky dramatické situace se stali lidé v Nádražní ulici, kteří procházeli tamějším obchodním domem. Do konfliktu se dostal třicátník se svou o rok mladší partnerkou. Z počátku si vyměňovali pouze názory. Jenže po chvíli nezůstala hádka jen u slov a přerostla ve fyzické napadení. Žena se dostala pod tlak zejména ve chvíli, když se ocitla na zemi. Její partner do ni kopal, což upoutalo pozornost sekuriťáka, jenž povolal do akce strážníky. Ani hlídka ale neměla se svérázným párem lehké pořízení. 

„Muž nevybíravými nadávkami častoval také strážníky, kteří ho vyzvali, aby se zklidnil. Zároveň jeho přítelkyni pomohli vstát a ujistili se, že není zraněná. Když se začali zajímat, co přesně se stalo, evidentně opilá žena útok ze strany svého partnera popřela, a dokonce se k němu s urážením strážníků přidala,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková

Agrese u obou potížistů narůstala. Společně se nakonec vrhli proti strážcům brněnského zákona. Jenže hlídka útok rychle odrazila. „Ve chvíli, kdy se dvojice přestala ovládat úplně a hrozilo napadení hlídky, skončili oba v poutech. V doprovodu hlídky pak také společně zamířili na záchytnou stanici. Podezřením z přestupku proti občanskému soužití, znevážením úřední osoby a neuposlechnutím výzvy se bude dále zabývat správní orgán,“ uzavřela Skřivánková.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MMB

Štítky Brno, Strážníci, Napadení, Obchoďák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž z Brna zmlátil partnerku v obchoďáku. Společně pak zaútočili na strážníky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.