Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Po Brně řádí pomstychtivý vandal. Maluje lidem škaredé obrázky na auta

Hanlivé obrázky připomínající značku francouzské automobilky Renault se objevily na autech lidem z Brna. Načmárané sprosťárny se nelíbily majitelům vozů ani policistům. Vyšetřovatelé se nyní pídí potom, kdo má případ na svědomí. Domnívají se, že neznámému vandalovi šlo o pomstu.

Případ se odehrál v noci na bohunickém sídlišti. Mezi paneláky si vyhlédl na parkovišti dvě auta neznámý pachatel, který se vyřádil na automobilu značky Škoda a Peugeot. Nakresli hanlivé obrázky, což vůbec neudělalo radost motoristům. Na hanbaté obrázky kosočtverců se přijeli podívat také policisté, kteří naznali, že je třeba událost prošetřit. Vyšetřovatelé kromě totožnosti vandala zajímá, proč to udělal. 

Pachatel se rozhodl majitelům nastříkáním hanlivých obrazců pravděpodobně pomstít. Nasvědčuje tomu i skutečnost, že neznámý vandal do zámků nastříkanou barvou tyto poškodil. Je také možné, že chtěl svým projevem kolemjdoucím sdělit, co si o majitelích myslí,“ zamyslel se nad možným motivem mluvčí policistů Bohumil Malášek, který se domnívá, že vlastníci budou mít hodně práce s opravami škod. 

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Brno, Vandal, Malování, obrázek, Renault, ŠKODA AUTO a.s., Peugeot

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po Brně řádí pomstychtivý vandal. Maluje lidem škaredé obrázky na auta  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.