Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Žena v Brně najela na mokré koleje. Před pádem do stráně ji zachránilo zábradlí

Velkou porci smůly, ale také štěstí si vybrala šoférka v moravské metropoli u Šilingrova náměstí pod katedrálou svatého Petra a Pavla. Při deštivém počasí najela na mokré šalinové koleje. Žena za volantem dostala smyk a nabourala do betonového zábradlí, pod nímž se nachází stráň.

Případ, k němuž nyní zveřejnili video brněnští strážníci, se odehrál minulý týden. Motoristku zradil mokrý povrch. Zejména pak navlhlé koleje, po nichž jezdí tramvaje. Při jízdě dostala smyk. Přes usilovné točení volantu či šlapání na brzdu nakonec nezabránila nehodě, kvůli níž se na zhruba hodinu omezila v Brně doprava. 

Žena i přes kolizi může mluvit o štěstí. Hrozilo totiž, že prorazí betonové zábradlí a zřítí se do stráně, jež se pod brněnským Petrovem nachází. „Koleje sice spolehlivě vedou tramvaj, s autem však dokážou pořádně zatočit,“ popsala videozáznam Městská policie Brno s apelem, aby motoristé jezdili také v centru města opatrně. V posledních dnech totiž dopravu v moravské metropoli citelně ovlivňuje deštivé počasí. 

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, Auto, Smyk, Šalina, zábradlí, Katedrála svatého Petra, Brněnský Petrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena v Brně najela na mokré koleje. Před pádem do stráně ji zachránilo zábradlí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.