Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Po Brně honili zfetovanou ženu, která neví, co znamená stop

Do správné ráže se dostala čtyřicetiletá žena v brněnských Židenicích, když nasedla do vozu korejské automobilky. Před jízdou se patřičně posilnila drogami, usedla za volant navzdory tomu, že má platný zákaz řízení, vypnula světla a střihla si honičku se strážníky, kterou nakonec prohrála.

Pozorné strážníky plnící pracovníci povinnosti upoutala řidička kvůli tomu, že neměla zapnuté osvětlení. Proto zvolili osvědčený postup. Rozsvítili výstražné majáky a nápis STOP. Jenže motoristka si čtyři písmena vyložila jako pobídku k závodění a šlápla na plyn. Městští policisté výzvu přijali, navíc slavili úspěch, protože šoférka řízení zazmatkovalo. 

Při odbočování do Svatoplukovy ulice nezvládla řízení a najela na zelený pás mezi jízdními pruhy a pak ještě trhla volantem a narazila do dopravního značení. O další manévry už se řidička nepokoušela a strážníkům po výzvě k předložení dokladů podala pouze občanský a malý technický průkaz. Ověření totožnosti ukázalo, že porušila platný zákaz řízení,“ popsal mluvčí Pavel Šoba Městské policie Brno. 

Strážci brněnského zákona povolali k případu republikové kolegy. Řekli jim, co se stalo a policisté vyzvali čtyřicátnici k testu na drogy. Ten dopadl pozitivně, a tak závodnice dostala do problémů se zákonem. „Je tedy podezřelá z trestného činu,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Honička, Drogy, Židenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po Brně honili zfetovanou ženu, která neví, co znamená stop  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.