Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž v Brně chtěl strážníkům sebrat mixážní pult a mikrofony. Nenechali ho

Se suverénním plánem na vlastní zbohatnutí přišel mladý muž z Brna. Čtyřiadvacetiletý zloděj se s prázdným batohem vydal na dopravní hřiště na brněnské Riviéře, kde plánoval sebrat, co najde. To ovšem ještě netušil, že celý areál spravuje městská policie.

Muže, který na výukovém hřišti pro děti neměl co dělat, zpozorovala ostraha již ve chvíli, kdy se pokoušel odsunout ochrannou plachtu kryté plochy. Protože je objekt, který běžně navštěvují školky i základní školy, rozlehlý, usedly do aut hned dvě hlídky strážníků. Nicnetušícího zloděje překvapily příjezdem z obou přístupových směrů.

Strážníci muže konfrontovali ve chvíli, kdy zrovna vcházel do budovy. „V batohu měl mikrofony a v tašce odložené na ploše dopravního hřiště mixážní pult. Hlídkám nejprve tvrdil, že si přišel odskočit na toaletu a zacvičit si na workoutové hřiště," popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem s tím, že po chvíli se mladý muž přiznal k tomu, že vypáčil schránku s elektronikou. Nyní je podezřelý z trestného činu. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Magistrát města Brna

Štítky strážníci, krádež, zloděj, městská policie, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

TÁÁÁÁK a má nastávající DJ po hraní......Ono je potřeba si na aparaturu hezky tvrdě zamakat a ne si pro ozvučení ležérně přijít na REVIÉRU - Opět velmi dobrá práce policistů.

Čtvrtek, 25. srpna 2022, 05:18Odpovědět

Muž v Brně chtěl strážníkům sebrat mixážní pult a mikrofony. Nenechali ho  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.