Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sekuriťák z Brna vylekal zloděje. Ten upustil plný batoh ginů

Oči pro pláč zbyly podnapilému zloději v obchodě v brněnské ulici Dornych. Pozornost opilce na místě upoutaly láhve ginu, a tak si jich osm nastrkal do batohu. Vysněný lup si ale domů neodnesl. Na úprku totiž uklouznul, a z ruksaku tak poté vysypal pouze střepy za patnáct set korun.

Nepříliš šťastný den prožil alkoholem omámený osmatřicetiletý muž v jedné z prodejen potravin v centru města, kam se vydal na nákup. V sekci s pitím ho zlákaly půllitrové flašky ginu, které si chtěl nenápadně přibalit do tašky.

To se mu však nepovedlo a hlasité cinkání skla zaujalo pracovníka ostrahy. „Když uviděl, že si to podezřelý namířil přímo k východu, došlo mu, že jde asi o zákazníka, který se chce vyhnout placení,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Mnoho námahy na zadržení opilce však ochranka vyvinout nemusela. Ještě než zloděj stihl utéct, ztratil u pokladny rovnováhu a i s kořistí se zřítil na zem. Všech osm láhví jeho oblíbeného nápoje se okamžitě roztříštilo.

Smolař se pak přivolaným strážníkům rychle přiznal, že zboží skutečně neplánoval zaplatit. „Případ s podezřením na majetkový přestupek proto hlídka předala úředníkům,“ dodala.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky strážníci, Brno, městská policie, zloděj, alkohol, gin, batoh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sekuriťák z Brna vylekal zloděje. Ten upustil plný batoh ginů  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.