Počasí dnes6 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Žena z Brna vlastním tělem bránila křížence před útokem rotvajlera

Dramatickou scénu nabídl pondělní večer na severu Brna, kde se o vzrušení postarali psi páníčci. Rotvajler šedesátiletého majitele napadl svěřence pětačtyřicetileté chovatelky. Agresivní choutky zvířete ale nenechaly ženu chladnou a postavila se mazlíčkovi na odpor i za cenu možného zranění.

Konflikt milovníků čtyřnohých společníků se odehrál kvůli tomu, že na křížence vyběhl neočekávaně rotvajler. Panička měla strach, že její mazlíček utrpí fyzickou újmu, a tak se vlastním tělem postavila psovi, který své jméno získal díky městu Rottweil na jihozápadě Německa. Hafanovi strčila před tlamu nohu, kvůli čemuž schytala kousanec do lýtka. Majitel útočného svěřence ale namítl, že se nic nestalo a odešel domů. Jenže chovatelka se nevzdala a rozhodla se, že napadení nenechá jen tak. Přivolala si strážníky a řekla jim, co se podle ní stalo. Zároveň odmítla lékařské ošetření. 

Hlídka šedesátníka kontaktovala přímo v místě jeho bydliště. Senior se bez okolků v přítomnosti strážníků přiznal, že jeho pes skutečně ženu pokousal,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková

Jakmile strážci brněnského zákona zjistili verze obou aktérů, sdělili další a očekávaný postup. „Strážníci případ předali správnímu orgánu, který se bude podezřením z porušení městské vyhlášky zabývat,“ dodala Skřivánková.


 

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Brno, pes, Napadení, Rotvajler, Německo, Rottweil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Eliška Jezevčík

Ano bohužel je to jako epidemie, spousty hlupáku má svého psa puštěno na volno i když vědí že je neposlechne a to na něj křičí přes celou ulici.

Úterý, 9. srpna 2022, 16:35Odpovědět

Žena z Brna vlastním tělem bránila křížence před útokem rotvajlera  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.