Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Šedesát tisíc za neexistující tenisky? Matka z Brněnska se zlobí na dceru

Co vysvětlovat si má matka z Brněnska se svou náctiletou dcerou, která zatoužila po nových teniskách. Dívka si zboží vyhlédla na sociální sítí, kde se seznámila s pochybným prodejcem. Tomu nakonec poslala peníze z účtu matky, která přišla o více než šedesát tisíc korun.

Nový módní kousek doslova popletl hlavu šestnáctileté zákazníci, která brouzdala po sociálních sítí. Tam narazila na inzerát, který sliboval doručení značkových tenisek. Jenže celá transakce se výrazně zkomplikovala a hlavně prodražila. Ukázalo se totiž, že za nabídkou stojí podvodník, který zkušenými triky oklamal teenegerku. Ten požadoval nejdříve platbu předem.

Když dívka zaplatila, prodávající požadoval několik poplatků za dopravu. Ty rovněž kupující akceptovala. Nakonec z ní podvodník vylákal pod záminkou reklamace dopravy zaslaného zboží i přihlašovací údaje k platební kartě matky a tyto následně zneužil,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek

Tenisky za původně 300 dolarů nakonec vyšly rodinu pořádně draho. „Z rodinného účtu totiž zmizelo více než 60 tisíc korun,“ dodal Malášek. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Daniel Agrelo | Pixabay

Štítky Policie, Podvod, Internet, Tenisky, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Nejlepší je svěřit pubertální dceři číslo od svého účtu - opravdu moc šikovná máma...nemám, co dodat. A dcera o svém plánu matce nic neřekla? Dobrá rodinná idylka a komunikace - a co na to otec - asi doma pátý kolo u vozu..... PROSÍM VÁS LIDÉ ČTĚTE!!!!!

Pondělí, 8. srpna 2022, 10:15Odpovědět

Šedesát tisíc za neexistující tenisky? Matka z Brněnska se zlobí na dceru  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.