Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Houf brněnských nudistů honil oblečeného zloděje

Scéna jako z béčkového amerického filmu se odehrála v Brně. Mezi bandu nahatých Brňanů, kteří se slunili na nuda pláži u přehrady, zavítal zloděj. Oblečený lapka sebral cyklistické kolo jedné z rekreantek. Jenže naháči ho zpozorovali a vrhli se do protiútoku.

Klíčovou postavou celé situace se stala návštěvnice nuda pláže, která si spokojeně hověla na dece. Klimbající Brňanku rázem probudil křik ostatních nudistů, kteří pokřikovali na oblečeného mladého muže. Šestadvacetiletý mladík si vyhlédl u keře opřené jízdní kolo ženy. Jakmile zpozoroval, že si ho naháči všimli, dal se na útěk do kopce. Jenže nečekal, že se lidé vyznávající rekreaci bez oblečení semknou. Nudisté povstali z dek a za zlodějem vyběhli.

Po pár metrech podle svědků kolo odhodil a běžel ke zdejšímu bufetu, kde ho skupina pronásledovatelů i tak dopadla,“ popsal Jakub Ghanem, mluvčí brněnských strážníků, které do akce povolal všímavý svědek. 

Strážci brněnského zákona našli potížistu schovaného pod deskou stolu, který obklíčili až do příjezdu hlídky rozzlobení naháči. Poté už měla městská policie jednoduchou práci. „Poznat dotyčného nebylo pro strážníky nijak složité. Kromě toho, že ho ostatní neustále hlídali, byl mezi nimi jediný oblečený. S ohledem na hodnotu kola ho strážníci předali jako důvodně podezřelého z trestného činu a hrozí mu vězení,“ dodal Ghanem.


 

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Nudisté, Přehrada, Strážníci, Honička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Byl schovaný pod deskou stolu, protože mu byla hamba, že je oblečený a nikdy ještě tolik klobás a kozích produktů pohromadě neviděl ani v supermarketu....

Pondělí, 8. srpna 2022, 10:34Odpovědět

Houf brněnských nudistů honil oblečeného zloděje  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.