Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Brněnská seniorka šílela ze sousedky. Neumí sešlápnout pet flašku, žalovala policii

Nekompromisně a rázně zareagovala třiašedesátiletá žena z centra Brna, když uviděla, jak sousedka hází do žlutého kontejneru na plasty nezmáčknuté pet lahve. Nájemnici počastovala ostrými výrazy. Jenže o čtyři roky mladší žena se nenechala zahanbit, a tak se ke slovu dostala městská policie.

Celý spor způsobila zdánlivě nevinná situace. Nájemnici dopálilo, že je pravidelně přeplněný kontejner na plasty. Vinu podle ní nese sousedka, s níž má dlouhodobě nevyřízené účty. Vadí jí, že vyhazuje nezmáčknuté plastové láhve, kvůli čemuž ostatním lidem v odpadní nádobě zbývá málo místa. Kvůli tomu se také do souputnice pustila. Jenže nařčená se proti seniorce důrazně ohradila a sama přešla do protiútoku. 

Mladší nájemnici byla trnem v oku také pivní láhev právě načatá na dvorku a tvrdila o sousedce, že je opilá. To druhá žena rozhodně vyloučila a ukázala, že jde o nealkoholické pivo. Sousedka to rezignovaně přijala a svou domněnku uzavřela poznámkou, že by tak 'nenafoukala ani nulu',“ popsal mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba.

Jakmile strážci brněnského zákona uklidnili obě ženy, sdělili jim další postup řešení. „Podezřením z přestupku proti občanskému soužití se bude zabývat správní orgán,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Olomoucký kraj

Štítky Brno, Seniorka, Plast, Třídění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Opět musím politovat strážníky, že musí řešit výjezdem situace s plastovou lahví a nealkoholickým pivem - HORKO DĚLÁ Z LIDÍ HORKOHOLIKY........nemám, co dodat.....a některé ženy to horko nesou velice špatně, když se přidají hysterické sklony, tak to lituju už všechny.......

Úterý, 2. srpna 2022, 16:48Odpovědět

Brněnská seniorka šílela ze sousedky. Neumí sešlápnout pet flašku, žalovala policii  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.