Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Pobodal řidiče auta do břicha, protože zatroubil. V Brně hledají cyklistu

Brněnští policisté si už měsíc marně lámou hlavu nad případem z Kotlářské ulice, kde došlo k pobodání čtyřiadvacetiletého motoristy. Podle předběžných závěrů vyšetřovatelů má útok na svědomí neznámý cyklista. Kriminalistům ale podezřelý kolař stále uniká.

Incident se odehrál první červnový den po čtrnácté hodině. Podle dosavadního vyšetřování předcházel útoku konflikt dvou účastníků silničního provozu, který vygradoval pobodáním řidiče auta. Útočník je oficiálně neznámý. Všechny stopy ale zatím vedou k cyklistovi. 

Mladík řídil osobní vozidlo a s mužem na kole se dostal do konfliktu. Zatroubil na něj a cyklista mu na oplátku kopl do vozidla a odjel. Řidič odstavil vozidlo a muže na kole dostihl na přechodu pro chodce. Došlo ke strkanici, při které měl následně cyklista mladého řidiče bodnout do břicha,“ popsala policistka Andrea Cejnková

Policistům v případu schází klíčoví svědci a především samotný podezřelý. Proto veřejnost opětovně žádají o pomoc, aby informace na tísňové lince 158. „Od cyklisty by kriminalisté uvítali vysvětlení a další informace. Současně pátrají po dalších svědcích případu. Zejména pak po ženě s dětmi, která se měla také nacházet na přechodu, kde k útoku došlo,“ dodala Cejnková.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, cyklista, Pobodání, Napadení, Pátrání, břicho

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To není možné, že si lidé nezapamatují borce s kšiltovkou dozadu, co cestuje Kotlářskou ulicí A NEDOKÁŽÍ JEJ NAHLÁSIT NA POLICII- LIDÉ BDĚTE!

Úterý, 2. srpna 2022, 16:52Odpovědět

Pobodal řidiče auta do břicha, protože zatroubil. V Brně hledají cyklistu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.