Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Brně hledají muže v gumových sandálech, aby vysvětlil, kde je tablet

Přišel do restaurace, nic si neobjednal, ale po jeho odchodu zmizel tablet i peníze. Tak lze ve zkratce shrnout případ z centra moravské metropole, na němž aktuálně pracují brněnští policisté. Vyšetřovatele zajímá zejména muž v gumových sandálech. Problém ale je,že neví, kdo to je.

Brněnští kriminalisté zveřejnili podrobnosti k případu, který se odehrál koncem června v obědový čas, nyní. Lámou si totiž hlavu nad tím, kdo je muž, kterého vyfotily kamery. Právě on má podle vyšetřovatelů vnést do případu světlo a vysvětlit, proč provozovateli restaurace zmizel v době jeho návštěvy zánovní iPad značky Apple a přes tři tisíce korun. 

Policisté by tohoto muže potřebovali vyslechnout, aby pomohl objasnit krádež, kvůli které byla majiteli způsobena škoda téměř patnáct tisíc korun,“ popsala mluvčí policistů Petra Ledabylová.

Kriminalisté nyní prosí o pomoc veřejnost. Pokud někdo pozná neznámého, má volat tísňovou linku 158. Policisté přidali také popis osoby. „V inkriminovaný den měl na sobě světlé tričko s proužky, černý batoh i kraťasy a černé gumové sandály typu Crocs,“ dodala Ledabylová.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Krádež, tablet, iPad, Restaurace, Apple

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oldrich Slezak

@Lenka Kuchařová Jak to myslíte že na opravu nemá peníze? Církev je jednou z nejbohatších institucí na této planetě a jen v ČR v restitucich dostává ročně 2 miliardy. Za ty prachy by mohla církev ten kostel zbourat a postavit celý znovu klidně ze zlata. A i tak to nejspíš v Římě finančně ani nepostřehnou. Tak jak může mít vůbec tu drzost požadovat po někom spoluúčast? ????

Neděle, 24. července 2022, 10:08Odpovědět

Diskutér T.

Lenko - článek má nadpis - V Brně hledají muže v gumových sandálech, aby vysvětlil, kde je tablet - o kostele nikde ani zmíňka....

Sobota, 23. července 2022, 16:32Odpovědět

Lenka Kuchařová

Když moje kamarádka dělala v tomto kostele květinovou výzdobu,tak jsem jí tam chodila pomáhat,takže jem poznala i kněze,který se nemalou měrou postaral po vymalování jeho interieru i renovaci zázemí hlavní lodi.Bohužel po jeho odchodu už tam přišel farář,který myslel víc na sebe,než na kostel a podle toho tento kostel taky dopadl.K narušení statiky,ke které pomohlo prasklé vodovodní potrubí,nemalou měrou napomáhá i skutečnost,že kolem těsné blízkosti kostela jezdí v 10 minutových intervalech brněnské několikatunové šaliny,jejichž otřesy rozhodně stabilitě kostela nepomáhají.Magistrát,či DPmB tohle ale nechce řešit a celý problém přenechává na biskupství,které na takovou opravu nemá finance.Díky tomu vidím budoucnost tohoto kostela dost černě.

Pátek, 22. července 2022, 21:27Odpovědět

V Brně hledají muže v gumových sandálech, aby vysvětlil, kde je tablet  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.